Tocanita de pui cu mamaliguta

de sandytza in Pui, 9 Iun 2009 | 12024 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  4 pulpe de pui
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita boia
  • 2 cani lapte
  • 1 lingura smantana
  • sare ,
  • piper
  • 1 cub vegeta de pui
  • 3 linguri faina
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu mamaliguta:

Se prajeste ceapa taiata marunt ,in ulei dupa care se adauga boiaua.


Se adauga pulpele de pui si se intorc pe o parte si pe alta in ulei.Se adauga apa cat sa acopere carnea , se adauga sare si piper si se lasa la fier.

Separat se face ingroseala. Intr-un bol se pune faina si se adauga treptat laptele si smantana amestecand continu pana se omogenieaza.

Cand carnea s-a fiert se adauga ingroseala treptat in cratita amestecand continu si se mai lasa la fiert 2-3 minute dupa care se pune patrunjel tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu inimi si pipote